Víťazi Visa Slovak Top Shop za mesiac november 2023

Rok sa blíži k svojmu záveru a teda je čas spoznať predposledného finalistu súťaže Visa Slovak Top Shop. Stáva sa ním „dvojpredajňa“ MODIVO/eobuv v novej časti nákupnéh ocentra Eurovea .

 

1. miesto: MODIVO/eobuv – NC Eurovea, Bratislava

Predposledným finalistom súťaže Visa Slovak Top Shop ročníka 2023 je inovatívna predajňa MODIVO/eobuv v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. V tejto predajni by ste márne hľadali vystavený tovar, predajňa prišla na trh s úplne novým a neopozeraným konceptom, kde pri nákupe vyberiete svoj tovar cez tablety a obrazovky. Priestor pôsobí veľmi čisto, dizajnovo, elegantne, no zároveň prekvapí svojim konceptom. Vysokú známku od inšpektorov si táto predajňa budúcnosti zaslúžila najmä za inovatívne a moderné riešenie i výborný prístup personálu. Zaujímavosťou sú aj interaktívne skúšobné kabínky, ktoré fungujú ako luxusné šatníky. Blahoželáme novembrovému víťazovi a tešíme sa do finále!

2. miesto: Lindt, NC Eurovea, Bratislava

V novej časti nákupného centra Eurovea hodnotili naši inšpektori ďalšiu zaujímavú prevádzku. K predvianočnému času asi už automaticky patria sladkosti a čokoládky a takýto sladký obchodík, ktorý si vyslúžil druhé miesto v mesiaci november v našej súťaži je určite koncept predajne Lindt. Krásne a úhľadné vystavenie, označenie a prezentácia tovaru nebola určite lákadlom len pre našich inšpektorov, ale aj pre všetkých zákazníkov. Predajňu odporúčame navštíviť každému milovníkovi výbornej čokolády.

3. miesto: iStore, OC Tulip, Martin

Tretie miesto v súťaži Visa Slovak Top Shop za mesiac november získala predajňa iStore Apple Premium Reseller v obchodnom centre Tulip v Martine. Identita tejto predajne je veľmi dobre rozpoznateľná a teda oslovila aj našich inšpektorov. Výborné označenie tovaru, dobré rozmiestnenie predajne, či tovar, ktorí si viete ako zákazník na mieste vyskúšať, je určite pridanou hodnotou tejto predajne. Predajňa pôsobí čisto, svetlo a je určite lákadlom pre zákazníkov k nákupu. Gratulujeme!

Zdroj a foto: Visa Slovak Top Shop

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Partneri projektu