Smarty predstavil nový koncept predajní, jeho súčasťou bude aj Brloh

Smarty odštartoval prevádzku e-shopu Smarty.sk a predstavil prvú predajňu v bratislavskom Avion Shopping Park. Súčasťou konceptu sa stanú aj predajne Brlohu, ktoré sa postupne zaintegrujú do vznikajúcej pobočkovej siete.  Do konca roka skupina plánuje otvoriť niekoľko ďalších predajní po celom Slovensku

 

Skupina Smarty BRANDS českého podnikateľa Petra Syrůčka v piatok predstavila prvú predajňu  Smarty v bratislavskom Avione. V nej na ploche takmer 150 m2 ponúkne to najlepšie zo sveta elektroniky. Už začiatkom mesiaca odštartovala aj prevádzku rovnomenného e-shopu Smarty.sk (ktorý je mimochodom modernejšou verziou českého e-shopu, ktorý na svoj update ešte čaká).

Skupina má za sebou 10 rokov fungovania na českom trhu, kde sú jej súčasťou siete predajní a e-shopy JRC, Smarty a iWant Apple Premium Reseller.

Brloh ako súčasť konceptu predajní Smarty

Skupina na Slovensku nie je úplným nováčikom. Od roku 2021 vlastní skrz JRC sieť ikonických predajní Brloh s ponukou pre gaming. Tie sa postupne začlenia do vznikajúcej siete, kde budú tvoriť osobitnú gamingovú zónu pod označením Brloh.

Zákazníci tak v kamennej sieti nájdu na jednom mieste to najlepšie zo Smarty.sk, aj gamingový sortiment Brlohu. Pobočky prepoja predaj na mieste, výdaj tovaru z e-shopu a servis zákazníkom.

„Okrem expanzie kamenných predajní a úspešného štartu e-shopu sa určite budeme sústrediť na vdýchnutie nového života Brlohu. Ten dostane v novom koncepte predajní viac priestoru. Našou ambíciou je aj postupné rozšírenie ponúkaného portfólia,“ uviedol zakladateľ a majiteľ Smarty BRANDS Petr Syrůček.

Slávnostné otvorenie a výrazné zľavy pre všetkých

Prvá predajňa otvorí brány návštevníkom už v sobotu 25. marca. Na návštevníkov čaká sprievodný program, známy tech influencer Ducklok a predovšetkým výrazné zľavy – 20 % zľavy na sortiment Samsung, 10 % na vybrané produkty Apple, akciový PS5 bundle s God of War: Ragnarok a Horizon Forbidden West v hodnote 599,99 €, Nintendo Switch za 239,99 €, Akcia 3+1 na Pokémon TCG a mnohé ďalšie.

Expanzia do celého Slovenska

Smarty plánuje postupne expandovať na celé Slovensko a do konca roka otvorí niekoľko vynovených pobočiek, v ktorých si zákazníci budú môcť vybrať a vyskúšať mobilné telefóny, počítačové hry aj konzoly, kúpiť herný merch a zároveň sa s predajcom poradiť, ako najlepšie na mieru nastaviť vlastný počítač, alebo ako si zariadiť smart home.

Zdroj: Smarty.sk, Foto: Smarty.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Partneri projektu