Víťazi Visa Slovak Top Shop za mesiac október

Víťazom za mesiac október 2022 sa stáva iHRYsko, ktoré otvorilo svoj prvý obchod vo VIVO! Bratislava. Druhé  miesto obsadila voňavý obchodík SPA CEYLON a na treťom rozkvitnutá prevádzka Kvety.sk.

 

1. Miesto – iHRYsko, VIVO! Bratislava

Za mesiac október si prvé miesto vysúťažila predajňa iHRYsko v nákupnom centre VIVO! v Bratislave. Zaujímavá predajňa pre malých aj veľkých hráčov spoločenských hier nie je len miestom, kde si spoločenské hry prídete kúpiť, ale môžete si ich rovno aj zahrať. Predajňa usporadúva rôzne hráčske turnaje, živé vysielania, či poradenstvo na mieru pri výbere hier. Nájdete tu tisíce vydaní z celého sveta, pre malých aj veľkých hráčov, pre stratégov, budovateľov, čarodejníkov, hry pre dvojice, ale aj veľké skupiny. Vo všetkom Vám poradí priateľský a trpezlivý personál, za čo predajňa získala vysoký počet bodov v hodnotení.

2. Miesto – SPA CEYLON. OC Central. Braislava

Predajňa SPA CEYLON je miestom, ktoré Vás zahreje aj v sychravé zimné dni. Už pri vstupe máte pocit, že ste vošli do iného sveta. Omámia Vás pestré farby, vône, príjemná hudba a vy sa na chvíľu ocitnete na Sri Lanke. Koncept predajne je naozaj jedinečný o čom hovorí aj bodové hodnotenie. Predajňa si zaslúžila vysoký počet bodov za originalitu konceptu, zaujímavé uloženie tovaru, POP, či ochotný personál. Poznávacím znamením je farebný slon, ktorého nájdete pre šťastie uprostred predajne.

Zdroj: Kvety.sk

3. Miesto – Kvety.sk Trade Centrum, Kriváň

Predajňa kvetov na strednom Slovensku s dlhoročnou tradíciou získala tretie miesto za mesiac október. Hlavnou myšlienkou tohto obchodu je byť s niekým blízkym aj na diaľku, potešiť ho a pripraviť mu prekvapenie. Preto zvolila predajňa Kvety.sk ako prvá na Slovensku zákaznícky servis v podobe rozvozu kvetov. Tento servis neskôr posunuli na zákaznícky zážitok, ktorý vedia poskytnúť každému zákazníkovi aj na predajni. Určite vás zaujme príjemný exteriér, usporiadanie a široký výber tovaru.

Zdroj: Visa Slovak Top Shop

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Partneri projektu